Suunnittelijan valinta: Nina Tolstrup, luova johtaja, Studiomama
Takaisin artikkeleihin

Suunnittelijan valinta: Nina Tolstrup, luova johtaja, Studiomama

Materiaalit valittiin värien ja kierrätettävyyden perusteella 

Mies maailman myydyimpien keittokirjojen takana, huikean värikkäästä reseptiikastaan tunnettu keittiömestari Yotam Ottolenghi sai arvoisensa testikeittiön Lontooseen. Studiomaman suunnittelijakaksikko Nina Tolstrup-Jack Mama suunnitteli mestarille toimivan ja helppohoitoisen keittiön, jonka värityssuunnitelmaa on inspiroinut  Lähi-Idän ruokakulttuurin runsaus.

Keittiön materiaaleiksi valittiin leikkisiä, mutta kestäviä tuotteita, joiden valmistuksessa  on käytetty kierrätettyjä ja uusiutuvia materiaaleja. Esimerkiksi kaapin oviin  ja seinänostoihin on haettu näyttävyyttä Durat Palacen hehkuvista väreistä.

“Oli hienoa hyödyntää Durat Palace -mallistoa tässä projektissa. Värivaihtoehdot sopivat suunnittelukonseptimme ja kestävän kehityksen periaatteet olivat tärkeitä materiaalivalinnoissamme. Duratin tuntuma ja ulkonäkö ovat hyvin paljon terrazzo-kiven kaltaisia, mutta materiaali on kiveen verrattuna kevyttä, helppoa työstää ja siinä on miellyttävän lämmin ja sileä kosketuspinta." sanoo Nina Tolstrup