Rauhallinen, kuitenkin leikkisä keittiö
Takaisin artikkeleihin

Rauhallinen, kuitenkin leikkisä keittiö

Suunnittelutoimisto STUDIO THO ohjeistettiin luomaan tila, joka on samaan aikaan rauhallinen, että leikkisä. Toiveissa oli myös yhdistää aikaisempaa paremmin keittiötila ja olohuone toisiinsa.

Uusi keittiö taittuu hauskasti seinän kahden puolen, jolloin tilat yhdistyvät toisiinsa saumattomasti. 

Värien, rakenteiden ja materiaalien tasapainoinen yhdistelmä luo leikkisän ja kevyen kokonaisuuden. Erityisesti huomio kiinnittyy erikoisiin yksityiskohtiin: ohuisiin hyllyihin, rei'itettyihin oviin ja työtason vinoihin leikkauksiin.

Keittiössä on painotettu myös käytännöllisyyttä, kaapeissa on runsaasti tilaa, työtasot ovat kulutusta kestävää, uudistettavaa massiivimateriaalia ja valaistus on tehokas ja sitä on mahdollisuus vaihdella tunnelman mukaan.

Elävyyttä keittiön ilmeeseen tuovat pilkulliset, terrazzo-henkiset Durat Palace tasot. Värinä on käytetty DP007 Martinia. Samasta materiaalista on valmistettu myös näyttävät hyllyt sekä liesitason takanosto. Myös ikkunalaudat ovat samaa materiaalia. 

 

 

STUDIO THO

Työtilojen käyttötavat muuttuvat. STUDIO THO:n Marlies Thomassen ideoi työympäristöjä, joiden tavoitteena on innostaa tilojen käyttäjiä luovuuteen ja yhteistyöhön.

STUDIO THO haluaa auttaa organisaatioita kehittämään leimallisesti omannäköisiään, houkuttelevia ja toiminnallisesti huolellisesti harkittuja työskentelytiloja.

 

Alkuperäinen teksti: STUDIO THO

Kohde: Yksityiskoti, Utrecht / Alankomaat

Suunnittelu: STUDIO THO, Marlies Thomassen

Rakentaja: Haklander Interieurbouw

Kuvat: Roza Schous